Bekijk hier de nieuwe Vrije Geboorte van binnen

35847071_10156948080889523_3321647704370577408_n.jpg

Benieuwd hoe de nieuwe Vrije Geboorte er van binnen uitziet?

Bekijk hieronder het inkijkexemplaar van Vrije Geboorte. Je kunt zien dat er (vergeleken met de eerste editie..) wat hoofdstukken zijn verdwenen en een aantal hoofdstukken zijn toegevoegd. Ook staat er achterin een inhoudsopgave waarmee je makkelijk de info over protocollen/ medische indicaties etc. kunt terugvinden. Aan veel protocollen besteed ik in de nieuwe editie aandacht: bevallen na een eerdere bevalling met veel bloedverlies, wat te doen als er meconium in het vruchtwater zit?, de onzin van de uitgerekende datum etc.... Ook is er een uitgebreid interview toegevoegd waarin voedingskundige Nienke Gottenbos (bekend van de Poepdokter) haar beste tips geeft voor gezonde voeding tijdens de zwangerschap en daarna.

Lees hier meer over alle veranderingen en aanvullingen in de nieuwe Vrije Geboorte.  

Het boek is hier te bestellen (en in de gewone boekhandels).