Back to All Events

Eendaagse Kiindretraite

Van de website van Kiind:

De dag beginnen we met yoga en mindfulness begeleid door Anna Myrte Korteweg, schrijfster van o.a. Vrije Geboorte. Na een korte pauze gaan we met elkaar delen wat er in ons leeft met betrekking tot de zwangerschap en de (naderende) bevalling. Deze ‘sharing’ wordt begeleid door Anna Myrte Korteweg en Marjolein Vos (Wombfulness). Na een heerlijke lunch is er in de middag één groot Klankbad met zang en harp. Ook doen we een ritueel om de weg naar de bevalling vrij(er) te maken, is er een meditatie om verbinding te maken met je kindje en sluiten we de dag af met een Mama Blessing. Het klankbad wordt begeleid door Danielle van Driel, haptonoom en harpiste en Marjolein Vos. Aan het einde van de dag ben je zachter in je lichaam aanwezig, heb je de verbinding met jezelf en je kindje verdiept en heb je meer helderheid in je hart.

Aanmelden kan via de website van Kiind

Kosten: €147,-

JE ONTVANGT:

  • het hele dagprogramma

  • veganistische en biologische lunch

  • thee & lekkers

  • goodiebag

  • inspiratie voor de rest van je zwangerschap en daarna

De locatie van deze dag is De Bronhoeve in Cothen. Je hebt de mogelijkheid om op vrijdagavond al aan te komen en te overnachten. Ook kan je op zaterdag blijven slapen. Zo kan je nog wat extra tijd voor jezelf krijgen.

Vrouwen zeiden over de eerdere Kiindretraite:

‘In een tijd van verbouwen en een steeds verder vorderende zwangerschap snakte ik naar een moment voor mezelf en onze ongeboren zoon. Ik beleefde de zwangerschap niet, het ging aan me voorbij. De Kiindretraite heeft me de rust, ontspanning en verbinding geboden waar ik naar op zoek was. Daarnaast heeft het weekend ontzettend bekrachtigend gewerkt. Wat een boel energie, warmte en verbondenheid heb ik mogen ervaren. Zet hiernaast een fijne locatie, heerlijk eten en twee krachtige, wijze vrouwen die het hele weekend beschikbaar voor ons waren. Ik kan het iedere zwangere wie op zoek is naar verbinding, verdieping en ontspanning aanraden.’ ~ Esanie

‘Bedankt voor dit mooie en liefdevolle weekend. Dit is alles wat een zwangere vrouw nodig heeft en wenst. Een weekend vol bezinning, prachtige verhalen, warmte en liefde.
De yoga en het gezonde eten hebben mijn lijf kracht gegeven, de muziek op de harp opende mijn hart, de meditaties hebben mij nieuwe inzichten en vertrouwen gegeven, de massage gaf mij diepe ontspanning, het samenzijn met mooie vrouwen heeft mij kracht en hoop geschonken. Al met al prachtige en intense ervaringen om nooit te vergeten!’

‘Ik voelde mij zo gedragen en omhuld met liefde en zorg! Precies waar ik naar verlangde rond mijn zwangerschap. Zo fijn om hier even volledig aandacht voor te hebben. Met lieve vrouwen om elkaar dit te geven. Heel bijzonder. Ik heb geleerd hoe ik de rust in mij kan vinden en in kan zetten als ik dit nodig heb om de focus bij mijn zwangerschap en kindje te leggen. Ik voel mij ook nog meer gesterkt om een natuurlijke bevalling tegemoet te gaan.
Lieve Marjolein, je bent een mooi en bijzonder mens, vrouw, moeder. Ik voelde mij bevoorrecht om dit mooie weekend met elkaar te mogen ervaren. De energie heb ik mooi naar thuis over kunnen dragen. Heel erg bedankt!’

product_kiindretraite.png