Back to All Events

Boekpresentatie van VRIJE GEBOORTE

  • Hotel Doorwerth-Arnhem Kabeljauwallee 35 6865 BL DOORWERTH (map)

Om 11 uur wordt op de Ouders Natuurlijk Beurs de nieuwe VRIJE GEBOORTE gelanceerd!!

Barbara Havenith, gynaecoloog en oprichter van Vrouwenpoli Boxmeer, zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Ook zullen de verlote boeken worden uitgedeeld.

VRIJE GEBOORTE staat op de beurs met een kraam waar je het boek kunt kopen en door mij kunt laten signeren.

Om 17 uur word ik geïnterviewd in een van de zalen. 

Tot gauw!

'De Ouders Natuurlijk beurs is al jaren dé beurs voor (toekomstige) ouders. Op de beurs leer je meer over de behoeften van jouw kind en doe je inspiratie op om van een huis echt een thuis te maken. Met meer dan 100 stands is de beurs relaxed, gemoedelijk, inspirerend en bovenal kindvriendelijk!

Behoeften van jouw kind Van nature hebben baby’s twee dingen nodig: nabijheid en voeding. Het klinkt simpel, maar toch is er nog zo veel over te vertellen. Daar houdt het niet op, want na de voeding- en luiertijd begint het pas: kinderen groeien op en ontwikkelen zich. Ook als ouder blijf je leren en groeien. Ontdek op de beurs wat jouw kind nodig heeft.

Huis wordt thuis Naast liefde en aandacht heeft een kind een gezellige en veilige plaats nodig: een thuis. Op de beurs vind je duurzame producten voor in en rond huis. Daarnaast krijg je informatie over duurzaam speelgoed en voeding. Alles om jouw huis een thuis te maken.

Informatieve lezingen bijwonen, workshops volgen, ervaringen uitwisselen met andere ouders of de leukste nieuwe producten ontdekken: op de Ouders Natuurlijk beurs kan het allemaal. Omdat kinderen lekker kunnen spelen, is de beurs een feestje voor ouders én kind. Kijk voor alle informatie op: www.oudersnatuurlijk.nl'