Back to All Events

Interactieve lezing van Anna Myrte Korteweg

  • Glow 35 Nieuwe Groenmarkt Haarlem, NH, 2011 TT Netherlands (map)

'Zondag 14 oktober komt Anna Myrte Korteweg, de schrijfster van het inspirerende boek “Vrije Geboorte” naar Glow in Haarlem! Het boek is een must-read voor alle zwangeren, volgens onze zwangerschapsyogadocente Martine. We zijn verheugd dat zij speciaal voor ons deze lezing over zwangerschap en bevallen bij ons komt geven. 

Anna Myrte geeft een interactieve lezing rondom zwangerschap en bevallen. Tijdens deze lezing worden al je vragen rondom zwangerschap en bevallen door haar beantwoord. Een unieke kans om deze gerenommeerde schrijfster live te ontmoeten.'

Programma:

Info volgt


Over Anna Myrte Korteweg: Een geboorte is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Helaas hebben veel vrouwen een negatieve ervaring. Deze nare ervaring ontstaat meestal doordat er tijdens de bevalling medische handelingen worden verricht, zonder dat er wordt overlegd of zelfs wordt uitgelegd waarom iets wordt gedaan. De autonomie en het zelfgevoel van moeders worden ondermijnd tijdens een levensveranderende gebeurtenis waarbij ze heel kwetsbaar zijn. Als cultureel antropoloog, mindfulness trainer, journalist en moeder voelt Anna Myrte Korteweg zich nauw betrokken bij de manier waarop er in onze maatschappij wordt omgegaan met geboorte.

Het is mogelijk om het boek aan te schaffen en eventueel te laten signeren door de schrijfster. Kosten €20,-