Back to All Events

Mama Morning: Yoga & Vrije Geboorte in Overloon Noord-Brabant

Zondagochtend 19 augustus - Mama morning - Zwangerschapsyoga met Ingrid Noy & interactieve lezing van Anna Myrte Korteweg

Van de website van Ingrid Noy:

Details: 19 augustus | 11.00 - 13.30 uur ( graag 10.45 aanwezig zijn)  - http://yogapraktijkingridnoy.nl - Vierlingbeekseweg 6 in Overloon - docent: Ingrid Noy - gastspreker: Anna Myrte Korteweg - prijs: yoga leden: plus 10 euro | niet-leden: 25 euro. -raag aanmelden via kristavdijck@hotmail.com (je krijgt een mail ter bevestiging en betaalinfo)

Anna Myrte Korteweg, de schrijfster van het inspirerende boek “Vrije Geboorte” komt naar Overloon! Het boek is een must-read voor alle zwangeren, volgens onze zwangerschapsyogadocente Ingrid. We zijn verheugd dat zij speciaal voor ons deze lezing over zwangerschap en bevallen bij ons komt geven.

De ochtend begint ontspannen met een zwangerschapsyogales van Ingrid. Daarna volgt de interactieve lezing rondom zwangerschap en bevallen met Anna Myrte. Tijdens deze lezing worden al je vragen rondom zwangerschap en bevallen door haar beantwoord. Een unieke kans om deze gerenommeerde schrijfster live te ontmoeten.

Programma:
11.00 - 12.00: Zwangerschapsyogales door Ingrid Noy
12.00 mini break voor verfrissend drankje
12.10 - Savasana door Ingrid met overloop in Meditatie van Anna Myrte aansluitend
12.30 - 13.30uur : Interactieve lezing met Anna Myrte Korteweg ( voor versnapering/ fruit en thee word gezorgd)

Deze ochtend kun je ook het boek 'Vrije Geboorte' kopen (20 euro) en laten signeren door Anna Myrte.