Back to All Events

Yoga en interactieve lezing in Oosterbeek

Op vrijdagavond 11 januari organiseert Lief Yoga & Massage een ‘Vrije Geboorte & yoga event’ in Oosterbeek.

Tijdens deze avondvullende workshop voor (aanstaande) moeders starten we met een ontspannende yogales -gegeven door Nelleke- met als thema ruimte in jezelf. Na de theepauze gaan we in gesprek met Anna Myrte, tijdens een interactieve lezing over Vrije Geboorte.

'Vrije Geboorte' is een must-read voor de bewuste zwangere vrouw. In dit handboek staat beschreven hoe geboorte werkt en wat jij kunt doen om het geboorteproces zo veel mogelijk te ondersteunen. We gaan met Anna Myrte in gesprek over het belangrijkste thema van haar boek: het gaan van jouw eigen weg naar een vrije geboorte. Centraal in de lezing staat werkelijk voelen hoe het met je gaat en wat jij als zwangere nodig hebt. Thema's als trouw zijn aan jezelf, je bewust worden van zowel je grenzen als je behoeften en de zwangerschap als een kans zien om 'nog meer jij' te worden, staan centraal in het boek en ook in deze avond.

Omdat yoga een hele goede manier is om met deze thema's te oefenen, is yoga een intrinsiek onderdeel van de avond. Onze doelstelling is om contact te (leren) maken met wat er in je leeft, ook met de moeilijkere dingen, en om jezelf te leren accepteren.

De workshop vindt plaats in Zweiersdal aan de Weverstraat 65 in Oosterbeek. De deur gaat om 18.45 uur open.
De bijdrage voor de workshop is € 30,00 voor niet-cursisten en € 25,00 voor cursisten van Lief Yoga & Massage.

Aanmelden via info@liefyoga.nl

Earlier Event: December 15
Eendaagse Kiindretraite