Back to All Events

Yoga en Vrije Geboorte in Rotterdam

Vrije geboorte komt naar Rotterdam voor een Vrije Geboorte & Yoga event. Georganiseerd door Esther Wevers van Blije Boeddha

Het event begint met yoga gegeven door Esther Wevers van Blije Boeddha Yoga En wordt vervolgd met een interactieve lezing door Anna Myrte Korteweg. Zij is de auteur van het boek ‘Vrije Geboorte’ en is aanwezig om gedachten met jullie uit te wisselen over de dingen die je tegenkomt onderweg naar een zo natuurlijk mogelijke bevalling.

‘Centraal in de lezing staat werkelijk voelen hoe het met je gaat en wat jij als zwangere nodig hebt: Als je dichtbij jezelf staat, kun je je eigen weg vinden naar jouwvrije geboorte. Thema’s als trouw zijn aan jezelf, je bewust worden van zowel je grenzen als je behoeften en de zwangerschap als een kans zien om ‘nog meer jij’ te worden, staan centraal in het boek en ook in deze avond.
Omdat yoga een hele goede manier is om met deze thema’s te oefenen, is yoga een intrinsiek onderdeel van de avond. Onze doelstelling is om contact te (leren) maken met wat er in je leeft, ook met de moeilijkere dingen, en om jezelf te leren accepteren.’ 

Kosten voor dit event zijn €25 per persoon en aanmelden kan via www.blijeboeddhayoga.nl