Mijn reis naar binnen dag ♡

Een one day retreat met ALLE ruimte voor jou en jouw vrije (geboorte) reis. In een kleine groep zwangeren richten we de aandacht op jouw reis naar binnen en op wat jij nodig hebt om vanuit rust, regie en vertrouwen te bevallen. Met onder andere meditatie, adem- en ontspanningsoefeningen, open sharing en journaling. 
Inclusief een heerlijke vega(n) lunch.    

Vrijdag 13 december 2024 (VOL/ wachtlijst)
of zaterdag 18 januari 2025

18-1 nog een paar plekken met early bird korting €155,- -> €145,-

Waar heb jij nu behoefte aan in de zwangerschap?

~ Aan meer aandacht voor deze grote verandering in je leven?

~ Aan meer contact met je baby’tje?

~ Aan vertrouwen in jouw vermogen om jouw baby te baren?

~ Aan helderheid om de juiste keuzes te maken?

~ Aan ontspanning, ook op moeilijke momenten?

 

Herken je je in één van deze antwoorden, dan heb ik mooi nieuws voor je: op de ‘Mijn reis naar binnen dag’ gaan we met al deze onderwerpen aan de slag ❤ 

Wat gaan we tijdens deze 'one day retreat' doen?

Vanuit een veilige, rustige bedding ga je ruimte maken. Ruimte voor jouw zwangerschap, ruimte voor alles wat de zwangerschap en de voorbereiding op je bevalling met je doet, ruimte voor je baby en het contact tussen jou en je baby. 

Onderweg naar de bevalling kun je in aanraking komen met angst, spanning, weggestopte emoties etc. En juist in deze ‘moeilijke dingen’ zit vaak een grote les besloten. Ze vertellen hoe je met jezelf omgaat, waar je je misschien nog meer mag openen en met meer liefde en zachtheid in het leven mag staan. Juist door het moeilijke ruimte te geven, kan het veranderen en transformeren. En hiervoor heb je veel innerlijke hulpkrachten tot je beschikking, je eigenheid, je talent, je kwaliteiten. Op deze dag ga je jouw hulpkrachten aanboren. Hulpkrachten die je helpen om de ontspanning en het vertrouwen terug te vinden, ook op moeilijke momenten. Zodat je deze kennis ook tijdens de bevalling kunt aanwenden! 

Ik zal je begeleiden met verschillende meditatieve en ontspannende oefeningen. Verder is er natuurlijk alle ruimte voor open sharing, voor verbinding met je mede-zwangeren en voor stilte en bezinning. 

We beginnen de dag met een thee van een bloemenmix speciaal geschikt voor zwangeren. Verder zijn er de hele dag door gezonde tussendoortjes. En ‘s middags kun je genieten van een superdeluxe vega(n) lunch. 

De dag vindt plaats in een fijne ruimte met een warme, ontspannen sfeer in Utrecht.

Praktische info

Stuur een mailtje als je op de wachtlijst wilt voor 13 december

Annulering: Heb je te maken met gezondheidsproblemen, dan is het aan te raden om een annuleringsverzekering af te sluiten. Een andere optie is om bij annulering te zorgen voor iemand die je deelnameplek overneemt. Zie ook de algemene voorwaarden. 

FAQ's

Je kunt in elke fase van je zwangerschap meedoen. Op elk moment van de zwangerschap ben je onderweg naar de bevalling, en elk moment is geschikt om naar binnen te keren en je te richten op wat jij nodig hebt – de beste voorbereiding op de zwangerschap. 

Jazeker! Een fysieke dag waarin we samenkomen is een hele fijne aanvulling op het online programma. Je kent de basis al van de voorbereiding op een vrije geboorte en kunt van daaruit alle aandacht richten op jouw reis naar binnen. 

Omdat ik speciaal voor jou een plekje vrijhoud, ben ik genoodzaakt om bij annulering de deelnamelkosten in rekening te brengen. Het is aan te raden om een annuleringsverzekering af te sluiten. En als je een zwangere vindt die in jouw plaats kan deelnemen is dat natuurlijk ook een optie. 

Zie ook de algemene voorwaarden

We zullen in een besloten groep werken met maximaal 9 deelnemers. 

Ik zal in de komende maanden nog een one day retreat organiseren. Stuur me een mailtje met je gegevens dan zet ik je op de lijst zodat je als eerste op de hoogte bent. 

Vragen?

Neem gerust contact op