Over Anna Myrte

Vrije Geboorte schreef ik naar aanleiding van een negatieve bevalervaring. Ik wist: ‘zo niet’ en ging vanuit mijn achtergrond als cultureel antropoloog en mindfulness deskundige op zoek naar hoe dan wel. Mijn zoektocht resulteerde in het boek dat al vele vrouwen heeft mogen inspireren tot een vrije geboorte, een bekrachtigende, levensverrijkende ervaring.

Owning our birth, daar gaat het om. Wij (vrouwen) weten hoe we willen bevallen en welke keuzes we daarvoor moeten maken. We moeten het ons alleen maar herinneren.

Ik gaf les in hypnobirthing (the Mongan method) en mindfulness ~ waardevolle methodes, maar ik miste de zo nodige focus op jouw eigen unieke levensweg. Zo ontstond Mijn reis naar binnen de how-to bij Vrije Geboorte.

De kennis en wijsheid uit beide boeken heb ik nu samengevoegd in de Vrije Geboorte cursus waarin je leert om jouw eigen weg naar jouw vrije geboorte te gaan.

Liefs, Anna Myrte

Samenwerken? Anna Myrte Korteweg is freelance schrijver en schreef artikelen voor o.a. Kiind en Psychologie Magazine. Als motivational speaker spreekt zij over uiteenlopende geboortegerelateerde onderwerpen. 

Een Vrije Geboorte wens ik aanstaande ouders én mensjes toe!

© 2022 Vrije Geboorte - Powered by Maatos