Over Anna Myrte

Vrije Geboorte schreef ik toen ik in verwachting was van mijn derde kind. Mijn vorige bevalling was heel anders gegaan dan ik wilde en ik ging op onderzoek uit naar wat er nou precies was misgegaan en hoe ik herhaling kon voorkomen.

Mijn zoektocht resulteerde in het boek Vrije Geboorte (2011), het eerste bewust bevalboek van Nederland dat al voor zoveel vrouwen het (positieve!) verschil heeft gemaakt (het boek is in 2023 weer volledig herzien en geüpdate). In 2020 verscheen ook Mijn reis naar binnen, de how-to bij Vrije Geboorte vol illustraties, creatieve en verdiepende oefeningen en veel praktisch toepasbare info over je keuzemogelijkheden rondom de bevalling. 

Owning our birth, daar gaat het om. Wij (vrouwen) weten hoe we willen bevallen en welke keuzes we daarvoor moeten maken. We moeten het ons alleen maar herinneren.

Ik gaf les in hypnobirthing en mindfulness ~ waardevolle cursussen, maar ik miste de zo nodige focus op jouw eigen unieke levensweg. Zo ontstond de Vrije Geboorte cursus, een vernieuwende methode gericht op wat jij nodig hebt om ontspannen en vol vertrouwen geboorte te geven. 

Liefs, Anna Myrte

Een Vrije Geboorte wens ik aanstaande ouders én mensjes toe!

© 2024 Vrije Geboorte