19 augustus en 28 september: Vrije Geboorte-events in Overloon en Utrecht

Anna Myrte Korteweg
  | 
9 augustus 2018

In de komende maanden zal ik yogacentra bezoeken voor een combinatie van zwangerschapsyoga (aangeboden door het yogacentrum zelf)  en een Vrije Geboorte lezing/ Q&A. Ben je yogaleraar en/of heb je een yogaschool en zou je een event met mij willen organiseren, neem dan contact op! 

Hierbij de info van de eerste centra:

Zondagochtend 19 augustus – Mama morning – Zwangerschapsyoga met Ingrid Noy & interactieve lezing van Anna Myrte Korteweg

Details: 19 augustus | 11.00 – 13.30 uur ( graag 10.45 aanwezig zijn)  – http://yogapraktijkingridnoy.nl – Vierlingbeekseweg 6 in Overloon – docent: Ingrid Noy – gastspreker: Anna Myrte Korteweg – prijs: yoga leden: plus 10 euro | niet-leden: 25 euro. -raag aanmelden via kristavdijck@hotmail.com (je krijgt een mail ter bevestiging en betaalinfo)

Anna Myrte Korteweg, de schrijfster van het inspirerende boek “Vrije Geboorte” komt naar Overloon! Het boek is een must-read voor alle zwangeren, volgens onze zwangerschapsyogadocente Ingrid. We zijn verheugd dat zij speciaal voor ons deze lezing over zwangerschap en bevallen bij ons komt geven.

De ochtend begint ontspannen met een zwangerschapsyogales van Ingrid. Daarna volgt de interactieve lezing rondom zwangerschap en bevallen met Anna Myrte. Tijdens deze lezing worden al je vragen rondom zwangerschap en bevallen door haar beantwoord. Een unieke kans om deze gerenommeerde schrijfster live te ontmoeten.

Programma:
11.00 – 12.00: Zwangerschapsyogales door Ingrid Noy
12.00 mini break voor verfrissend drankje
12.10 – Savasana door Ingrid met overloop in Meditatie van Anna Myrte aansluitend
12.30 – 13.30uur : Interactieve lezing met Anna Myrte Korteweg ( voor versnapering/ fruit en thee word gezorgd)

Deze ochtend kun je ook het boek ‘Vrije Geboorte’ kopen (20 euro) en laten signeren door Anna Myrte.


Vrijdag 28 september – Lezing / Q&A en yoga door Anna Myrte Korteweg en Ina Heinen

Details: 19-21.30 uur – studio Vandaan– Lange Vliestraat 2, 3511 Utrecht (stad) – kosten € 30,00 –  aanmelden voor de les kan via het Lesschema van Studio Vandaan of direct hier.

Al jaren raden we het boek ‘Vrije Geboorte’ aan aan de zwangere dames in onze yogalessen. Het is als een handboek waarin je alle belangrijke info kan vinden rond natuurlijk bevallen. Nu er een geheel nieuwe editie van het boek is uitgekomen, komt auteur Anna Myrte Korteweg ons er alles over vertellen. Voor aanstaande moeders die geïnteresseerd zijn in een zo’n natuurlijk mogelijke bevalling, is het boek een must en geeft de lezing je de uitgelezen kans om Anne Myrte je meest prangende vragen te stellen.

Centraal in de lezing van Anna Myrte staan thema’s als trouw zijn aan jezelf, je bewust worden van wat je nodig hebt en de zwangerschap en geboorte als kans zien om nog meer jij te worden.
Omdat Yoga een hele goede manier is om met deze thema’s te oefenen is Yoga een intrinsiek onderdeel van deze workshop. Onze doelstelling is om contact te (leren) maken met wat er in je leeft, ook met de moeilijkere dingen, en om jezelf te leren accepteren.

Onze eigen zwangerschapsyogadocente Ina Heijnen zal je meenemen in een speciale zwangerschapsyogales. Het boek Vrije Geboorte gaat in op het maken van je eigen keuzes rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Leren, weten en voelen wat goed is voor jou en je baby. Ina’s yogales sluit daarbij nauw aan. Je zult houdingen en bewegingen leren die je kunt inzetten tijdens de geboorte, je leert ruimte maken in je lichaam en je zal het effect van een diepe ademhaling ervaren. Je krijgt de tijd om te voelen wat jij prettig vind en uiteraard is er tijd om lekker te ontspannen.

De yogales is geschikt vanaf 14 weken zwangerschap.

Artikel uit de categorie:
agenda

0 Reacties op "19 augustus en 28 september: Vrije Geboorte-events in Overloon en Utrecht"

Geef een reactie op dit artikel

© 2023 Vrije Geboorte